Extenso

Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van Extenso. Extenso is een Nederlands cosmeticamerk met een compleet assortiment effectieve, overzichtelijke en betaalbare huidverzorging. Extenso producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die rijk zijn aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. De producten bevatten geen overbodige geurstoffen, kleurstoffen en parabenen. Ook worden de producten niet op dieren getest waardoor het een maatschappelijk verantwoord merk is. Wilt u meer weten over Extenso? Neem dan een kijkje op hun eigen website. Klik op de volgende link voor meer informatie over Extenso Skincare

Kinetics

https://www.kineticsbeauty.com

Samenwerkende pedicures

Samenwerkende Pedicures® is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel.

Alle Samenwerkende Pedicures®-producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten. De producten van Samenwerkende Pedicures® zijn zelfs zó goed, dat u er een ‘niet goed, geld terug-garantie’ op krijgt*. Er zijn maar weinig fabrikanten die een dergelijke garantie aandurven. Probeer het én u zult zien dat deze garantie geen loze belofte is.

*Mits toegepast volgens de gebruiksaanwijzing en regelmatige controle van uw pedicure.