Mijn naam is Debby Weber en ben woonachtig in Apeldoorn – Zuidbroek. Ik woon samen met mijn vriend en samen hebben we een zoon en een hond. In mijn eigen vrije tijd loop ik hard en doen we samen leuke dingen.

Na jaren in het bedrijfsleven actief te zijn geweest, heb ik in de zomer van 2017 het roer omgegooid en ben ik mij gaan omscholen. Ik wil graag mijn cliënten helpen in meer tijd voor henzelf te nemen en ze even een Me Time moment te geven.

In oktober 2017 ben ik gestart met de opleiding tot Schoonheidsspecialiste en deze opleiding heb ik afgerond in september 2018. Voor mijn gevoel was ik nog niet klaar, daarom ben ik in oktober 2018 gestart met de opleiding Pedicure. Deze is afgerond in februari 2019. In juni 2019 ben ik gestart met de opleiding Medisch Pedicure, deze heb ik op 18 december 2019 afgerond. Er hangen nu 3 mooie diploma’s in de salon.

Vanaf 30 november 2020 hebben wij er een 2e locatie bij aan de Bogaardslaan 16b in Ugchelen. Hierdoor kan ik nog meer mijn ambitie kwijt door ook de samenwerking op te zoeken met fysio Kinesis.