Debby Weber is binnen Me Time in Ugchelen gecertificeerd Medisch Pedicure. Naast de standaard pedicure behandelingen voert een medisch pedicure ook specialistische handelingen uit, zoals de behandeling van een risicovoet. Hierbij is er, als gevolg van ziekte (reuma, diabetes, spasticiteit, kanker) of ouderdom en verwaarlozing, verhoogd risico op complicaties. Een medisch pedicure kent de juiste technieken, materialen en werkvolgorde, om zo de kans op complicaties aan de voet te verminderen.

Specialistische handelingen
Om locaties aan de voet drukvrij te leggen past een medisch pedicure ondermeer anti-druktechnieken toe. Maar ook voor nagelprothesen- en reparaties kunt u bij een medisch pedicure terecht. Ook is de medisch pedicure op de hoogte van de verschillende contra-indicaties, waarbij deze behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd.

De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklacht-vermindering. De medisch pedicure weet wanneer zij moet doorverwijzen naar andere disciplines.

Gecertificeerd medisch pedicure
Als medisch pedicure voldoet Debby aan de strenge eisen en staar ze geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP) ProCert en is ze aangesloten bij ProVoet. Maak een afspraak voor behandeling door Me Time in Ugchelen.